Hoogspanning in Nederland

Redactie
| 0 reacties
Hoogspanning in Nederland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag komen er heel wat topploegen in actie. Onder meer in Nederland, Italië, Frankrijk en Duitsland zijn er weer topwedstrijden te bekijken.

Twente deed wat het moest doen eerder op het weekend en zette zo alle andere topploegen onder druk om hetzelfde te doen. Vanaf 12.30 uur kan je volgen wie niet ten onder gaat in de superspannende Nedelrandse competitie.

Eerst is er Ajax - Utrecht, waar Derijck en De Ridder op zoek gaan naar punten tegen de landskampioen. Later (14.30 uur) is er nog onder andere de topper tussen Vitesse en Feyenoord. Ook AZ - met Maarten Martens - komt nog in actie op zondagnamiddag in Groningen.

Ook in Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en nog veel andere landen kan je weer diverse duels gaan bekijken vandaag - mis er niets van! Bekijk deze en nog vele andere wedstrijden live via Unibet TV.

Dankzij Unibet TV kan je deze wedstrijden gratis bekijken. Het enige wat je moet doen, is inschrijven via DEZE LINK.

Denk jij dat Utrecht kan stunten tegen Bayern München? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op een overwinning van Utrecht, dan kan je maar liefst 600 euro terugverdienen. Een aanrader dus met een gratis bonus van 60 euro! Aarzel niet en schrijf dus in via DEZE LINK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties