Juventus pakt de scalp van Milan

Joris De Wolf
| 1 reacties

Op de zevende speeldag in de Serie A won Juventus met 3-2 van AC Milan. Door deze overwinning komt Juve naast Napoli op een tweede plaats. Milan staat er heel wat minder goed voor. Met 8 op 21 bezetten de Rossoneri een teleurstellende twaalfde plaats.

Nochtans begon de wedstrijd uitstekend voor de troepen van Massimiliano Allegri. In de eerste minuut scoorde de Ghanees Muntari het openingsdoelpunt. Nog in het eerste kwartier maakte Juventus gelijk via Andrea Pirlo.

Na de koffie kwam Juventus gemotiveerder uit de kleedkamer. Toch was het wachten tot twintig minuten voor tijd op een doelpunt. Giovinco scoorde zijn eerste van het seizoen.

Bij Milan leek de veer gebroken na een rode kaart voor de Fransman Philippe Mexes. Een minuut na de rode kaart scoorde Chiellini de 3-1. Toch werd het nog even spannend want enkele minuten voor affluiten scoorde opnieuw Muntari de aansluitingstreffer. Verder kwam Milan niet en staat na deze nederlaag op een troosteloze twaalfde plaats.