"Fans, wacht de Rode Duivels niet op in Zaventem"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"Fans, wacht de Rode Duivels niet op in Zaventem"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Vrijdag gaan de Rode Duivels op zoek naar de kwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië. "Maar we raden de fans af om de nationale ploeg op te wachten op Zaventem."

België heeft vrijdag in Zagreb genoeg aan een gelijkspel om een ticket voor het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar in Brazilië te versieren. Een kwalificatie staat nu al garant voor een onvergetelijk feestje op het thuisfront.

Eden Hazard en co nemen vrijdagavond nog het vliegtuig huiswaarts. De kans bestaat dan ook dat de Rode Duivels op Zaventem worden opgewacht door een horde uitzinnige fans. “We raden de fans af om bij een eventuele kwalificatie naar de luchthaven af te zakken”, aldus Stefan Van Loock. “Door werken op het aankomstniveau is de toegankelijkheid beperkt. Bovendien zal de nationale ploeg een alternatieve uitgang gebruiken.”

“Iedereen is natuurlijk van harte welkom om onze jongens zaterdag een warm welkom te heten”, besluit de woordvoerder van de KBVB. “Dan staat er om 17u een open training in het Koning Boudewijnstadion op het programma.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties