Verbist: "Hoop dat Cercle juiste keuze maakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Verbist: "Hoop dat Cercle juiste keuze maakt"
Foto: © SC

Bij Cercle Brugge stond vanmiddag een doelmannenevaluatie op het programma. Vooral Bram Verbist hoopte op eerherstel na zijn verwijdering uit de selectie. "Ik blijf gewoon vierde keuze. De coach vertelde me nochtans dat ik scherp aan het trainen was."

Door Cédric De Volder

Er brandt nog geen lichtje aan het einde van de tunnel voor Bram Verbist. De 30-jarige doelman begon het seizoen als titularis tussen de groen-zwarte palen, maar werd vervolgens simpelweg wandelen gestuurd. Vanmiddag was er dan ook hoog overleg bij De Vereniging. Conclusie: Cercle kiest voor een status quo.

"Ik ga niet akkoord met de gang van zaken"

“Ik kreeg te horen dat alles bij het oude blijft en dat ik dus vierde keuze ben”, doet Verbist zijn verhaal aan Voetbalkrant.com. “Ik hoop uit de grond van m’n hart dat Cercle de juiste keuze maakt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik akkoord ga met de gang van zaken. De manier waarop ik aan de kant ben gezet blijft toch raar.”

De stem van de Antwerpenaar verraadt amper teleurstelling. “Ik kan nu enkel hard blijven werken. De trainer liet me trouwens weten dat ik scherp aan het trainen ben. Ik heb m’n zaakwaarnemer de opdracht gegeven om uit te kijken naar een nieuwe club. Deze zomer verliep die zoektocht moeilijk, maar het blijft uitkijken naar opportuniteiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties