Reactie Vossen: "We waren geprikkeld om revanche te nemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Vossen: "We waren geprikkeld om revanche te nemen"
Foto: © SC

Jelle Vossen speelde een hele sterke partij tegen Dinamo Kiev. De aanvoerder was goed voor een goal en een assist. Hij gaf toe dat de spelersgroep geprikkeld was om de uitschuiver aan de kust recht te zeten.

Robby Morren in Genk

"We waren geprikkeld om revanche te nemen na de nederlaag tegen Oostende", gaf Vossen toe na de wedstrijd. "Nu heb je weer het normale Genk aan het werk gezien. We pakten 6 op 6 tegen Dinamo Kiev, dat eigenlijk toch een ploeg voor de Champions League is."

"Ik ben fier en heel tevreden. We zijn op de goede weg en mogen opnieuw Europees overwinteren. We strijden nog altijd mee op drie fronten. We zullen wel zien wat allemaal mogelijk is."

Vossen bracht de bordjes na de vroege achterstand weer in evenwicht vanop de stip. "Ik voelde me goed om die penalty te nemen." Ook bij de tweede goal had de aanvaller een groot aandeel. Hij legde de bal met het hoofd uitstekend terug op Kumordzi. "Dat was een hele goede aanval. Het is knap dat we een achterstand konden ophalen tegen Kiev."

Met zijn prestatie heeft Vossen zich ongetwijfeld in de kijker gespeeld bij Marc Wilmots die de partij bijwoonde. "Ik heb pas achteraf gehoord dat Wilmots hier was. Ik doe gewoon elke wedstrijd mijn best. Een doelpunt scoren en een assist geven in een Europese wedstrijd doet natuurlijk deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties