Reactie Tilburgs: "Sfeer nog steeds goed in de kleedkamer"

Tilburgs: "Sfeer nog steeds goed in de kleedkamer"
Foto: © SC

Hoogstraten deed afgelopen weekend een goede zaak: de ploeg won met 2-0 van Eendracht Aalst en komt zo iets terug onder de mensen in de stand. De ploeg van trainer Regi Van Acker staat nog zes punten onder Roeselare, met bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

Door Dirk Pieters

Tegen Aalst was het een verdiende overwinning, geeft Ruben Tilburgs aan. "We hebben de overwinning zeker niet gestolen tegen Eendracht Aalst. Wij kwamen er de eerste helft een aantal keren zeer goed uit en de twee goals snel na elkaar gaven ons een boost en het vertrouwen wat we nodig hadden."

"De tweede helft heeft iedereen zijn taken goed uitgevoerd en daar had Aalst geen antwoord op. We spelen al enkele weken in hetzelfde systeem en kunnen meer vanuit de organisatie spelen. Iedereen weet wat hij moet doen, we zetten stappen vooruit."

"We geloven nog in het behoud"

De aanpassingsperiode tussen tweede en derde klasse lijkt ook stilaan voorbij: "We weten nu dat tweede klasse meer gesloten is dan derde. In het begin van het seizoen wilden we nog te veel het spel maken, en dan werden we vaak op de tegenaanval gepakt."

En nu kan Hoogstraten terug naar boven kijken: "De sfeer in de kleedkamer is nog steeds goed in Hoogstraten. Wij geloven zeker nog in het behoud, hopelijk kunnen we op STVV een goede prestatie neerzetten en dan thuis tegen Wezet nog eens de drie punten proberen te pakken. We moeten - in tegenstelling tot in de heenronde - vooral tegen onze concurrenten proberen te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties