Nieuwe coach Milan: Inzaghi, Villas-Boas of Seedorf?

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Nieuwe coach Milan: Inzaghi, Villas-Boas of Seedorf?
Foto: © SC

Massimo Allegri is nog steeds op post als coach van AC Milan, maar de geruchtenmolen over zijn mogelijke opvolger draait al op volle toeren. De namen van Villas-Boas, Inzaghi en Seedorf worden het meest genoemd.

Zoals bekend loopt het momenteel niet echt bij AC Milan. De rossoneri staan op een teleurstellende tiende plaats, met slechts 19 punten uit zestien wedstrijden. De positie van coach Allegri lijkt dan ook behoorlijk wankel.

Intussen speculeren de Italiaanse media volop over de opvolger van de geplaagde trainer. Volgens Sky Sport Italia zou de keuze op Seedorf vallen. De Nederlander zou zelfs al een voorakkoord getekend hebben. Seedorf is momenteel nog actief als voetballer bij het Braziliaanse Botafogo. Na dit seizoen neemt hij afscheid van het professioneel voetbal.

Berlusconi en Galliani delen verantwoordelijkheid als CEO

Gisteren raakte overigens ook bekend dat Barbara Berlusconi de nieuwe CEO van AC Milan wordt. De 29-jarige dochter van Silvio moet de verantwoordelijkheid wel delen met Galliani. Beiden zijn ook vicevoorzitter. Galliani neemt alle sportieve verantwoordelijkheden voor zich, terwijl Barbara Berlusconi alle andere zaken voor zich neemt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties