Kan Levante Courtois & co iets in de weg leggen?

Redactie
| 0 reacties
Kan Levante Courtois & co iets in de weg leggen?
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van vier topwedstrijden uit de Spaanse competitie vandaag.

Het festijn van de dag begint met Villarreal tegen Sevilla om 16 uur, meteen een attractief duel tussen twee teams die vooral op zoek gaan naar een zege. Om 18 uur kan u kijken naar Real Betis tegen Almeria, als toetje is er om 22 uur ook nog Granada - Sociedad. 

Maar iedereen kijkt toch vooral uit naar de match van Atlético Madrid tegen Levante om 20 uur. De socio's van Atléti houden voorlopig bijzonder goed stand in de competitie en ze staan voorlopig naast Barcelona aan de kop in de rangschikking. Tegen Levante - een modale middenmoter - mogen dan absoluut geen punten worden verloren.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Levante uitpakken met een stunt?

Waag een gokje via Unibet. Als Levante kan stunten, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een astronomisch bedrag van 900 euro. Zelfs bij een gelijkspel kan u al 390 euro rijker worden als u gebruik maakt van onze gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties