KV Mechelen over transfers: "Legear en eventueel nog een jonge rechtsachter"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
KV Mechelen over transfers: "Legear en eventueel nog een jonge rechtsachter"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen zal zich niet zo zeer meer roeren op de transfermarkt. Het wil naast Jonathan Legear enkel nog een jonge rechtsachter. "Maar alleen als er zich een opportuniteit voordoet", aldus Fi Van Hoof aan Voetbalkrant.com.

De huidige spelerskern kreeg tegen paars-wit de kans om zich te tonen, en deed dat dan ook. “Het is de bedoeling om het seizoen uit te doen met de groep die er nu staat. We zullen ons enkel nog versterken als er zich een opportuniteit voordoet op de transfermarkt.”

“Die speler moet dan wel écht een meerwaarde bieden voor het team. Jonathan Legear moet enkel en alleen nog de medische keuring doorstaan, maar in principe komt hij erbij. Wanneer? Wij hopen morgen die medische testen te doen, maar Jonathan moest nog wat zaken regelen in Rusland.”

"We zijn niet hopeloos op zoek naar nieuwe spelers"

Legear moet Vercauteren meer opties geven op de flanken, maar op andere posities hoeft er niet bepaald iets bij te komen. “We zijn niet hopeloos op zoek naar nieuwe spelers. We willen ook liefst binnen ons budget blijven.”

“Het enige wat er nog bij mag, is een back-up voor rechtsachter Vandam. Als hem iets overkomt, dan hebben we momenteel geen vervanger omdat Van Loo nog een tijdje out is. Een jonge speler op de kop tikken voor die positie, dat zou mooi meegenomen zijn. Ogunjimi? Daar is absoluut geen sprake van" aldus Van Hoof.

De verdediging versterkte Malinwa reeds met Milos Kosanovic, die een goede eerste indruk maakte tegen Anderlecht. “Ik kende hem natuurlijk al, omdat ik hem al meermaals aan het werk zag bij zijn vorige club. Hij is iemand die rust brengt en onze verdediging moet organiseren. In de opbouw was het vaak nog te weinig bij ons, dat moet Milos nu vergemakkelijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties