Liverpool aast nog op topaankoop

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Liverpool aast nog op topaankoop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet boekte gisteren met zijn teammaats een knappe 4-0 overwinning tegen Everton. Toch wil manager Brendan Rodgers er in deze laatste transferdagen nog een topaankoop bij. De Oekraïner Evgen Konoplyanka is in beeld.

Vorige week had Liverpool met Mohamed Salah die absolute versterking bijna beet, maar the Reds visten uiteindelijk toch achter het net. De Egyptenaar verkaste naar concurrent Chelsea.

Na afloop van de partij tegen buur Everton, verklapte Rodgers aan de BBC dat de club alles in het werk stelt om er nog een speler bij te halen. “Hopelijk kunnen we in de komende dagen nog een major signing aan de fans voorstellen. Het bestuur werkt hard achter de schermen om dit te realiseren. Maar we beseffen na de misgelopen overgang van Salah dat je niet altijd de spelers kunt halen die je graag wil.”

The Guardian meldt intussen dat Evgen Konoplyanka van het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk in beeld is. De club wil om en bij de 19 miljoen euro neertellen voor de de 24-jarige aanvaller die schitterderde en scoorde in het WK-kwalificatieduel tegen Engeland een tijdje terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties