De Boer: "In toekomst Liverpool of Tottenham coachen"

bart ver elst
| 2 reacties
De Boer: "In toekomst Liverpool of Tottenham coachen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank De Boer, die momenteel Ajax traint, heeft laten weten dat hij het wel ziet zitten om in de toekomst Liverpool of Tottenham te coachen.

Na het ontslag van André Villas-Boas was De Boer kandidaat nummer één om de Portugees op te volgend. De Boer was gevleid door deze interesse, maar zag het niet zitten om Ajax tijdens het seizoen te verlaten. Nu laat De Boer zelf weten dat hij het best ziet zitten één van deze twee clubs te coachen in de toekomst.

“Beide clubs hebben een mooie historie en ik denk dat de twee ploegen best wel iets voor mij zouden zijn”, laat De Boer optekenen in The Guardian. Het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat De Boer na het seizoen bij Liverpool aan de slag kan, want Brendan Rodgers geniet daar de volledige steun van het bestuur.

Bij Tottenham is het verhaal anders. Het is niet zeker of Tim Sherwood aanblijft als hoofdcoach, want zijn overeenkomst loopt tot het einde van het seizoen. Misschien kan hij daarna terug de beloften gaan coachen, zoals hij voor het ontslag van Villas-Boas deed. De Boer laat wel weten dat hij nog steeds gelukkig is bij Ajax.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties