Mirallas in zijn nopjes: "Ik speel nu op mijn beste positie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Mirallas in zijn nopjes: "Ik speel nu op mijn beste positie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas doet het de laatste tijd uitstekend in de Premier League. De Rode Duivel is geregeld één van de uitblinkers bij Everton en was al meerdere keren beslissend. "Ik heb mijn mentaliteit gewijzigd en denk nu veel positiever", aldus onze landgenoot.

De laatste weken speelde Everton-manager Roberto Martinez de Belg uit als schaduwspits, iets wat Mirallas zeer kan smaken. “Ik speel nu op andere posities en ik denk dat mijn beste positie die achter de spits is”, zo zegt hij op de officiële webstek van The Toffees.

De concurrentie bij Everton schrikt de Rode Duivel niet af. “We beschikken over verschillende spelers voor mijn positie. Veel concurrentie is goed voor mij, het staat me bovendien toe om op meerdere posities te spelen.”

"Nu meer vertrouwen bij vrije trappen"

Mirallas tekende onlangs ook voor een geweldig vrijschopdoelpunt. Ook zijn stilstaande fases verlopen vlotter en vlotter. “Tot voor Nieuwjaar had ik niet hetzelfde vertrouwen in een wedstrijd als op het trainingsveld. Na Nieuwjaar nam ik voor dat mijn vrije trappen even goed moesten als op training. Nu is het goed”, besluit onze landgenoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties