Süper Lig: Fenerbahce loopt (voorlopig) zeven punten uit, Ryan Donk en Ruud Boffin houden elkaar in evenwicht

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Süper Lig: Fenerbahce loopt (voorlopig) zeven punten uit, Ryan Donk en Ruud Boffin houden elkaar in evenwicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Turkije heeft Fenerbahce geen steek laten liggen tegen Gençlerbirligi. In het treffen tussen Ruud Boffin en Ryan Donk werd niet gescoord.

Fenerbahce-Gençlerbirligi: 2-0

In Turkije loopt leider Fenerbahce voorlopig zeven punten uit op achtervolger Galatasaray. Tegen het nummer 14 in de stand Gençlerbirligi liep het niet van een leien dakje voor Fener.

De leider in de Süper Liga beet zijn tanden stuk op zijn stugge tegenstander. Belezoglu wist met twee strafschopdoelpunten na de rust de zege veilig te stellen voor Fenerbahce.

Eskisehirspor-Kasimpasa: 0-0

De Belgische doelman Ruud Boffin en de ex-Club Brugge-speler Ryan Donk hielden elkaar in evenwicht. Donk houdt met Kasimpasa nog steeds zicht op Europees voetbal. Boffin doet met één puntje minder dan Kasimpasa niet veel slechter.

Alles ligt nog steeds op een zakdoek in de Turkse middenmoot. Het nummer tien en het nummer vier in de competitie liggen slechts vijf punten van elkaar verwijderd.

Kardemir Karabuk-Gaziantepspor 0-1

In diezelfde Turkse middenmoot namen Kardemir Karabuk en Gaziantepspor het tegen elkaar op. Traoré beslechtte het pleit in het voordeel van de uitploeg. Gaziantepspor springt zo van de twaalfde naar de elfde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties