Maradona: "Haal Balotelli naar Napoli"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Maradona: "Haal Balotelli naar Napoli"
Foto: © SC

Diego Maradona heeft een heel opvallende aanbeveling voor de club van zijn hart. De Argentijn zou de komst van Mario Balotelli naar Napoli adviseren aan trainer Benitez.

Balotelli is aan een niet al te denderend seizoen bezig met AC Milan. De Rossoneri staan op een teleurstellende elfde plaats in de Serie A. De Italiaanse aanvaller kreeg nog de wind van voren van de Italiaanse pers voor zijn prestaties en gedrag in de Champions League-match tegen Atlético Madrid.

Maar dat de Italiaan wel degelijk kan voetballen, weten we allemaal. Volgens The Daily Mirror zou Maradona bij Napoli-trainer Rafael Benitez aangedrongen hebben op de komst van Supermario. De voormalige Napoli-speler zou zich dan willen ontfermen over de Italiaan indien hij naar Napoli zou komen om hem op het rechte pad te houden. AS Monaco zou ook al een oogje laten vallen hebben op de Italiaan.

"Het zal geen probleem zijn om Balotelli onder controle te houden"

"Als ik president was van Napoli, dan zou mijn eerste beslissing zijn om Balotelli binnen te halen. Dit zou de ideale club voor hem zijn", zei Pluisje. "Balotelli is een speler met exceptionele kwaliteiten en het zou geen probleem zijn om hem onder controle te houden. En als er wel problemen ontstaan, dan zorg ik er persoonlijk wel voor dat alles weer goed komt”, besloot Maradona zijn verhaal. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties