Fellaini en Januzaj ontmoeten Van Buyten, Atlético-Belgen naar Camp Nou

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 76 reacties
Fellaini en Januzaj ontmoeten Van Buyten, Atlético-Belgen naar Camp Nou
Foto: © SC

In het Zwitserse Nyon werd vrijdagmiddag geloot voor de kwartfinales van de UEFA Champions League. Met Man United versus Bayern München krijgen we een Belgisch duel, Courtois en Alderweireld staan voor een moeilijke verplaatsing naar Camp Nou.

Barcelona - Atlético Madrid

Barcelona tegen Atlético Madrid was de eerste match die Luís Figo uit de urne toverde. Thibaut Courtois en Toby Alderweireld blijven in Spanje en trekken naar Camp Nou. Dat beide Rode Duivels de return in het eigen Vicente Calderón mogen afwerken, levert misschien perspectieven op.

Real Madrid - Borussia Dortmund

De Koninklijke tegenover Borussia Dortmund is een heruitgave van de halve finale van vorig jaar. Toen besliste Robert Lewandowski met vier treffers het duel al in de heenwedstrijd, al werd het in Santiago Bernabéu toch nog spannend. Benieuwd hoe de krachtsverhoudingen dit jaar liggen.

Paris Saint-Germain - Chelsea

Eden Hazard trekt met miljardenclub Chelsea naar het steenrijke PSG. Een interessant treffen tussen de twee clubs die gerund worden met oliedollars. Voor onze Rode Duivel wordt het zaak om de schade in de heenmatch te beperken en op Stamford Bridge toe te slaan.

Manchester United - Bayern München

De laatste match die uit de trommel kwam was Man United tegenover de uittredende kampioen. The Mancunians wisten zich deze week nog miraculeus te plaatsen ten koste van Olympiakos Piraeus. Een confrontatie met de Rekordmesiter belooft andere koek te zullen worden.

De heenwedstrijden staan op 1 en 2 april geprogrammeerd, de returns volgen een week later. Op vrijdag 11 april vindt de loting voor de halve finales plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties