Hamburg uit degradatiezone na zege tegen Leverkusen

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Hamburg heeft vrijdag een uiterst belangrijke zege gehaald tegen Leverkusen. Het werd 2-1 voor de degradatiekandidaat.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg: na minder dan vijf minuten spelen stond de voorsprong immers al op het bord. Het was Calhanoglu die voor de vroege 1-0 zorgde. De thuisploeg slaagde erin die voorsprong tot aan de rust vast te houden, maar ook niet veel langer.

Vroeg in de tweede helft kwam Bayer Leverkusen immers op gelijke hoogte na een blunder van Adler. De treffer kwam op naam van Brandt. De doelman zou later in blessuretijd zijn fout rechtzetten door Heung-Min Son van de 2-2 te houden. Op dat moment had Westermann met een knappe volley al de 2-1 eindstand op het bord gezet.