Real Madrid met de schrik vrij in Dortmund

Real Madrid met de schrik vrij in Dortmund
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid verslikte zich vanavond in Borussia Dortmund. De Spanjaarden werden overrompeld door hun Duitse collega's, maar Iker Casillas en het doelhout hielden Real in de race om de gouden plak.

Er was immers een mirakel in de maak in Dortmund. Real had de heenwedstrijd immers met 3-0 gewonnen en Carlo Ancelotti koos er zelfs voor om Cristiano Ronaldo rust te gunnen. De Portugese ster van Real Madrid begon op de bank.

En dat brak los Blancos ei zo na zuur op. Na amper 37 minuten voetballen stond er immers een 2-0-voorsprong op het scorebord in het Signal Iduna Park. Marco Reus - wie anders, hé - had Gelb und Schwarz immers de hoop gegeven. Voor de volledigheid: Angel di Maria had ondertussen ook al een strafschop gemist.

Ook na de koffie ging de geel-zwarte stormram onverminderd verder. Real plooide enkele keren dubbel, maar brak niet. Al kreeg de Koninklijke wel de hulp van een uitstekende Iker Casillas. En als de Spaanse recordinternational verslagen was, kwam het doelhout een handje helpen.

Op die manier trekt ook Real Madrid naar de halve finales van de Europa League. De Spaanse hoofdstedelingen maakten er de voorbije weken immers geen geheim van dat de club dringend nog eens nood heeft aan een Europese voltreffer. Het geluk lijkt alleszins een keuze te hebben gemaakt...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties