Mario maakt het weer bont: "Jij kent niets van voetbal"

Mario maakt het weer bont: "Jij kent niets van voetbal"
Foto: © Photonews

Mario Balotelli kon niet leven met zijn wissel in het verloren duel met AS Roma. De grillige Italiaanse spits van AC Milan maakt weer amok, want hij voelt zichzelf geviseerd.

"Ik begreep niets van mijn wissel", zegt Balotelli bij Sky Sport Italia. "Maar aangezien ze in de studio zeggen dat ik geen topspeler ben, dan zal het daar wel mee te maken hebben. Is het niet aardig? Dat maakt me niets uit. Het maakt me niets uit. Ik heb nooit gezegd dat ik een topspeler ben. Ik ben een heel normale voetballer. Ik heb tijd nodig om van wereldklasse te worden, maar de redenen waarom ik geen topspeler ben zijn niet de redenen die jij in je hoofd hebt."

"Elke wedstrijd is anders. Als ik niet in de buurt van het doel kom vanavond, dan zal er wel een reden voor zijn. Jullie praten altijd over mij. Als AC Milan wint is Mario geweldig, als Milan verliest is het allemaal Mario's schuld. Ik heb jullie kritiek niet nodig, ik ben kritisch naar mezelf. Jullie praten en praten altijd maar, zeggen dat ik het juweel van het Italiaanse voetbal ben. Maar het heeft geen zin om dat soort dingen te zeggen."

Ik heb jullie kritiek niet nodig

En daarna werd het interview pas echt leuk. Presentator Giancarlo Marocchi zei vanuit de studio dat Balotelli gewisseld werd omdat hij weinig liep. "Wie zei dat? Marocchi? Die kent niks van voetbal", zei hij opgefokt. 

Analist Zvonimir Boban maakte het nog wat erger door te zeggen dat hij geen zelfkritiek had. "Ik heb jullie kritiek niet nodig." En weg was hij...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties