Redknapp: "Chelsea niet goed genoeg? Omdat Hazard niet speelde"

Caroline Tonnelier
| 16 reacties
Redknapp: "Chelsea niet goed genoeg? Omdat Hazard niet speelde"
Foto: © Photonews

Chelsea verspeelde vandaag bijzonder dure punten tegen Norwich. Vooral in de eerste helft maakten The Blues weinig brokken. De verklaring daarvoor is simpel volgens analist Redknapp: zonder Hazard mist Chelsea creativiteit.

Coach Mourinho was niet te spreken over de uitlatingen van Eden Hazard na de halve finale in de Champions League tegen Atlético. De Rode Duivel betaalde de kritiek met een plaats op de bank tegen Norwich. Geen goede beslissing, volgens Redknapp. Dat vertelde hij bij Sky Sports.

“José zei dat ze niet goed genoeg waren in de eerste helft. De reden is niet ver te zoeken: Eden Hazard speelde niet. Ze waren zwak, slap, ze hadden geen energie. In de tweede helft kwam hij op het veld en het was een andere klasse.” Volgens Redknapp wordt Mourinho gedreven door confrontatie, maar gaat hij nu een strijd aan die niet zou hoeven. “Ik begrijp niet waarom hij nu de strijd aangaat met Hazard. Als je hem verliest, zie je af, zonder twijfel. Ze hebben al een creatieve speler verloren, toen hij besliste dat Mata moest vertrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties