Debutant Wilson schiet United naar zege, Giggs valt in

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 33 reacties
Debutant Wilson schiet United naar zege, Giggs valt in
Foto: © Photonews

Manchester United heeft zijn inhaalduel van de 34e speeldag tegen Hull City eenvoudig gewonnen. Debutant James Wilson (18) was met twee treffers de held van de avond in het Stadium of Light. In het laatste kwart van de partij gunde Ryan Giggs zichzelf nog een invalbeurt.

De eerste treffer op Old Trafford kregen we net voorbij het half uur te zien. Januzaj nam een vrije trap voor zijn rekening en vond aan de tweede paal die andere Belg Fellaini. De middenvelder legde goed terug en Wilson kon zijn eerste officiele goal in United-loondienst scoren.

Op het uur verdubbelden the Mancunians de score. Opnieuw lag een sterk spelende Januzaj aan de basis. Onze landgenoot zette zich door op de rechterflank en vond in het centrum wederom Fellaini. Die stuitte in eerste instantie nog op doelman Jakupovic, maar Wilson was goed gevolgd om zijn tweede van de avond binnen te prikken.

Assist Giggs

De zege leek niet meer in gevaar te komen voor ManU, tot Fryatt met een afstandstreffer de partij nieuw leven inblies. In de resterende 20 minuten kwam Ryan Giggs nog even het veld op. In wat mogelijk de laatste speeltijd van de Welshman was in het shirt van the Red Devils, leverde hij nog een knappe assist af voor de 3-1 van Van Persie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties