Dejaegere juicht komst Vanhaezebrouck toe: "Hij gaf me kansen op hoogste niveau"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Dejaegere juicht komst Vanhaezebrouck toe: "Hij gaf me kansen op hoogste niveau"
Foto: © Photonews

Hein Vanhaezebrouck werd gisteren voorgesteld als de nieuwe coach van KAA Gent. In de Ghelamco Arena was er alvast één speler die een innerlijke vreugdekreet slaakte. "Zijn komst is echter geen garantie op speelminuten voor me", aldus Brecht Dejaegere.

Door Cédric De Volder

Hein Vanhaezebrouck moet de Buffalo's de weg naar succes tonen. De huidige oefenmeester van KV Kortrijk vindt in de Ghelamco Arena alvast een bekend gezicht terug. Brecht Dejaegere trainde immers twee seizoenen onder de hoede van Vanhaezebrouck.

"Het is dan ook leuk dat hij volgend seizoen Gent zal trainen", aldus Dejaegere in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Uiteindelijk is hij toch de man die me destijds de kans heeft gegeven in de Jupiler Pro League, hé. Al is dat natuurlijk geen garantie op speelminuten. Ik zal opnieuw moeten tonen wat ik in mijn mars heb."

Vanhaezebrouck hampert op discipline en dat hebben we gemist

"Maar Vanhaezebrouck kent me en weet wat hij aan me heeft", gaat de 22-jarige middenvelder verder. "En dat is misschien mijn voordeel. Ik ken zijn manier van werken, hé. Of ik hem al gehoord heb? Nee, nog niet. Maar ik vind het ook niet mijn taak om nu de telefoon te pakken en hem een belletje te geven."

De Buffalo's lijken alvast overtuigd van de waarde van Vanhaezebrouck. De voorbije maanden kreeg de spelersgroep immers de kritiek dat er te weinig zou worden getraind. "Maar dat veranderde al onder Mircea Rednic", besluit Dejaegere. "Vanhaezebrouck is een coach die hamert op discipline. En dat heeft onze kleedkamer dit seizoen misschien gemist, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties