Titel voor Kompany, of toch nog Mignolet? Volg het LIVE

Redactie
| 9 reacties
Titel voor Kompany, of toch nog Mignolet?  Volg het LIVE
Foto: Photonews

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. De hele zondag kan je genieten van voetbal in Engeland, Spanje en veel meer ... Wie pakt de titel in de Premier League?

Uikijken doen we naar de strijd om de titel in Engeland. Manchester City staat er plots het beste voor: als het niet verliest van West Ham United is de titel binnen voor Kompany en co. Enkel als zij nog verliezen, maakt Liverpool nog een kansje.

En dan moet Liverpool natuurlijk wel sowieso ook winnen: in eigen huis tegen Newcastle United moet dat in principe nog kunnen lukken. Dat een Belg de titel pakt is zeker, maar wie: Kompany of toch nog Mignolet?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Pakt Mignolet alsnog de titel?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat Mignolet wint en Kompany verliest? Dan worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 1200 euro. Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties