Vijfde opeenvolgende titel is een feit voor Shakhtar Donetsk

Timothy Collard
| 1 reacties

Shakhtar Donetsk blijft de kampioenschappen aan elkaar rijgen in Oekraïne. Zondag verzekerde de club zich voor het vijfde opeenvolgende jaar van de titel.

Op bezoek bij Zarja Loegansk had Shakhtar al gauw zekerheid over de drie punten. Luiz Adriano opende de score met een strafschop, en verdubbelde de voorsprong op het halfuur. Op slag van rust verraste Ljubenovic: hij scoorde de 1-2.

Na de pauze hield Shakhtar de touwtjes stevig in handen en liet het de thuisploeg niet in de match komen. In blessuretijd velde Eduardo Da Silva uiteindelijk het verdict: 1-3.