Cech heeft de keuze: "Courtois ondersteunen bij Chelsea of opkrassen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Cech heeft de keuze: "Courtois ondersteunen bij Chelsea of opkrassen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea FC onderzoekt de mogelijkheden om Petr Cech te verkopen. José Mourinho zou Thibaut Courtois als nummer één aan het seizoen laten beginnen. "Als Cech zich niet in de rol van doublure kan schikken, mag hij vertrekken", klinkt het over het Kanaal.

De geruchtenmolen rond Thibaut Courtois draait al enkele maanden op volle toeren. Het lijkt echter alsmaar duidelijker dat José Mourinho de Rode Duivel simpelweg als nummer één naar Stamford Bridge wil halen. Enig probleem: Petr Cech, die andere topdoelman in Londense loondienst.

Maar the Telegraph orakelt de gedachtegang van the Special One te kennen. De Portugese veldheer wil het zich niet riskeren om zonder topgoalie aan de nieuwe voetbaljaargang te beginnen. Cech onderging recent een schouderoperatie en de revalidatieperiode lijkt moeilijk in te schatten.

Mourinho hoopt dertien miljoen euro te vangen voor Cech

"Courtois verdedigt dus volgend seizoen het doelvlak van the Blues", staat te lezen in het Britse dagblad. "Als Cech zich niet in de rol van doublure kan schikken, mag hij vertrekken. Mourinho hoopt immers om zo'n dertien miljoen euro te vangen voor de Tsjechische international. Om die manier koopt de Portugees wederom een beetje krediet in de strijd rond de Financial Fair Play."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties