Ferrera: "Twijfel niet aan de sportieve plicht van OHL"

Koen Donvil
| 10 reacties
Ferrera: "Twijfel niet aan de sportieve plicht van OHL"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met nog 1 speeldag voor de boeg komen nog 3 ploegen in aanmerking voor promotie naar de hoogste klasse. STVV moet sowieso winnen om nog kans te maken en moet daarbij rekenen op puntenverlies van Eupen in Leuven.

Koen Donvil in Eupen

STVV-coach Yannick Ferrera zat na afloop van het gelijkspel tegen Eupen met gemengde gevoelens. "Enerzijds ben ik blij met de instelling waarmee mijn spelers de kleedkamer uitkwamen en nog een gelijkspel afdwongen, anderzijds is er toch de ontgoocheling omdat ik het gevoel had dat er meer inzat."

We brachten Eupen aan het twijfelen

Na de rust bewees Sint-Truiden inderdaad over heel wat veerkracht te beschikken. "Het is jammer dat we in de eerste helft die doelpunten zo weggeven. We moeten nog leren om van minuut 1 meteen geconcentreerd te zijn, al kan ik de jongens enkel feliciteren. We wisten dat we met een doelpunt Eupen aan het twijfelen brachten. Alleen jammer dat een derde doelpunt uitbleef."

Komende donderdag moeten de Kanaries in eigen huis Moeskroen kloppen en hopen dat Eupen niet wint van OHL. Vraag blijft echter in welke mate de Leuvenaars gemotiveerd gaan zijn er nog iets van te maken. "Ik twijfel niet aan OHL. Het zijn profvoetballers en die spelen altijd om te winnen. We maken zeker nog een goede kans om alsnog te promoveren", besluit een strijdvaardige Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties