Wilmots spreekt vertrouwen uit in Hazard: "Gevraagd om niet zelf met transfers bezig te zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Wilmots spreekt vertrouwen uit in Hazard: "Gevraagd om niet zelf met transfers bezig te zijn"
Foto: © Photonews

De aanloop naar het WK leek de voorbije dagen wel gedomineerd door Eden Hazard. Marc Wilmots stelt zich echter geen vragen bij de flankaanvaller. "Eden zal dan ook gewoon spelen tegen Tunesië."

Vooral Marc Degryse haalde afgelopen maandag hard uit naar Eden Hazard. "Als hij geen interesse toont, valt hij echt uit de toon. Hazard is een speler die af en toe een schop onder de kont nodig heeft, maar zo kan het niet verder. Misschien moet Marc Wilmots maar eens iemand anders op die positie zetten?"

Het mindere presteren van de speler van Chelsea zou volgens sommigen te maken hebben met transferbeslommeringen. Paris Saint-Germain zou immers bereid zijn om 75 miljoen euro op tafel te gooien voor Hazard. "Ik heb mijn spelers nochtans gevraagd om zelf niet bezig te zijn met transferperikelen", aldus Wilmots in Het Laatste Nieuws. "Mijn ervaring zegt me trouwens dat zo'n zaken vooral na het WK in een stroomversnelling komen."

Een speler als Hazard stel ik niet in vraag

"Ik twijfel dan ook geen moment aan Eden", spreekt de bondscoach nogmaals zijn vertrouwen uit. "Een speler als Hazard is ontegensprekelijk en kan op ieder moment een surplus bezorgen. Zo'n speler stel ik dus zeker en vast niet in vraag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties