Einde verhaal voor Hairemans bij Lierse? "Maar ik weet zelf van niets"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Einde verhaal voor Hairemans bij Lierse? "Maar ik weet zelf van niets"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal van Geofrry Hairemans bij Lierse SK lijkt (voorlopig) geschreven. De Antwerpenaren denken er immers aan om de middenvelder te verhuren of te verkopen. "Al weet ik zelf van toeten noch blazen."

Door Cédric De Volder

Geoffry Hairemans streek in 2012 neer op het Lisp. De middenvelder had dan wel een profcontract gekregen bij De Graafschap, maar kreeg daar weinig tot geen speelgelegenheid. "Ik heb ook enkele weken getest bij Antwerp FC", vertelt de 22-jarige Antwerpenaar in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar op de Bosuil bleef het maar aanslepen. Lierse was dan weer onmiddellijk concreet."

Maar ook bij de Pallieters liep niet alles van een leien dakje. Hairemans werd de voorbije maanden zelfs uitgeleend aan zusterclub KV Turnhout. "Er waren nochtans ook enkele tweedeklassers geïnteresseerd, maar daar was blijkbaar geen sprake van. Ik moest en zou Turnhout helpen om in tweede klasse te geraken. Nu ja, dat is voor mij alleszins geen optie meer."

"Hoop op verhuur naar tweedeklasser. Al sluit ik definitief vertrek niet uit"

Zijn voetbaltoekomst lijkt alvast onzeker. Onze redactie kreeg de mededeling dat Hairemans volgend seizoen niet langer deel zal uitmaken van de kern bij Lierse. "Maar zelf weet ik van niets", besluit Hairemans. "Eigenlijk hoop ik op een verhuur naar een tweedeklasser. Al sluit ik een definitief vertrek ook niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties