De ramadan wijkt voor koning voetbal: "Ik wil hem even uitstellen"

De ramadan wijkt voor koning voetbal: "Ik wil hem even uitstellen"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Er zijn al wat vragen gerezen over de Moslims in de groep van de Rode Duivels. Op 28 juni begint immers de ramadan. En wat als we dan nog aanwezig zijn in Brazilië? Nacer Chadli laat alvast weten dat zijn geloof voor één keer moet wijken voor koning voetbal.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

Niet slecht bedoeld hoor. Chadli en anderen (Dembélé en Fellaini) binnen de groep zullen de ramadan gewoon een beetje opschuiven naar een latere datum zolang ze op het WK actief zijn. "We zullen zien of we dan nog hier zijn, maar ik hoop van wel", zei Chadli gisteren.

"Normaal gezien zou ik vasten, maar als we nog moeten spelen, wil ik dat uitstellen. Ik zal gewoon eten en drinken om optimaal te zijn. Ik zal de ramadan dan inhalen vanaf de eerste vakantiedag. Dat zal wel lukken."

Als ik de kans krijg, zal ik me tonen

Chadli wil er alvast alles aan doen om één van de vacante posities in het elftal op te vullen. "Ik kan aanvallen en ik kan verdedigen. En dat voor 90 minuten als het moet. En ik kan scoren. Ik ben fysiek helemaal in orde. Als ik de kans krijg om te spelen, zal ik me tonen", zei hij zelfbewust, maar het team komt altijd op de eerste plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties