Essevee op zoek naar mirakel in Wit-Rusland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Essevee op zoek naar mirakel in Wit-Rusland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat voor een aartsmoeilijke opdracht: een 2-5 ophalen in Wit-Rusland. Onmogelijk? Op papier wel, maar Dury & co willen het onmogelijke mogelijk maken. En minstens winnen voor het vertrouwen.

We maakten gisteren al een overzicht van een aantal redenen waarom Zulte Waregem toch nog kan dromen van verderbekeren in Europa. Dat zou moeten lukken, op basis van enkele andere mirakels: Maribor, Gent, Vitosha, ... lees het HIER nog eens na.

Toch is de realiteit dat Essevee na de 2-5 met een probleem zit. Dat probleem wordt er niet kleiner op door de vele blessures waarmee de ploeg kampt: Colpaert heeft nog last van zijn hersenschudding, en ook Cissako is nog buiten strijd. Ook Bruzzese, Naessens en Benteke gingen niet mee naar Wit-Rusland, waar in Borisov wordt gespeeld - Soligorsk wijkt uit naar het stadion van BATE.

Bovendien is ook Glynor Plet er niet bij. Hij scoorde weliswaar in de heenwedstrijd, maar slikte ook een rode kaart na een soort van karatetrap en is dus geschorst voor de terugmatch. Daardoor zien we vermoedelijk Sylla alleen in de spits, verder zullen de namen van in Lokeren de revue passeren. 

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Verboom, Ferreira, Sylla, Trajkovski, N’Diaye, Skulason, Conté, Hazard, Cacérès, Mendy, Isçi, D’Haene, Bostyn, Aneke, Bongonda, Paye, Ekangamene, Van Cauwenberghe.

En wat denkt u?

Is een stunt nog mogelijk? Zulte Waregem heeft een 0-4 nodig om alsnog door te bekeren. Als u daar durft op gokken, dan worden 60 euro gratis bonus in een klap 9660 euro. Een absolute aanrader!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties