Cercle-fans willen Van Eenoo terug in de ploeg

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Cercle-fans willen Van Eenoo terug in de ploeg
Foto: © Photonews

Eerder deze week deed Lukas Van Eenoo bij ons nog zijn verhaal uit doeken over het hoe en waarom hij weg moet bij Cercle Brugge, de ploeg van zijn hart. Vandaag bleek dat ook de aanhang van groen-zwart de middenvelder nog niet is vergeten.

Cercle Brugge kreeg geen voet aan de grond tegen een uitgekookter KV Oostende en leverde geen al te beste prestatie af. Lorenzo Staelens greep tijdens de rust in en gooide met Richard Sukuta-Pasu en Sam Valcke twee verse krachten in de ploeg.

"Lukas Van Eenoo"

Het bracht geen zoden aan de dijk voor de Vereniging, die uiteindelijk onderuit ging met 0-1. De supporters van Cercle wilden maar één man tussen de lijnen zien: Lukas Van Eenoo. Tijdens de wedstrijd scandeerden ze zijn naam, een teken dat ze de middenvelder lang niet vergeten zijn.

Van Eenoo heeft geen toekomst meer in Brugge, waar coach Staelens het niet bepaald om hem begrepen heeft. De speler gaat dan ook op zoek naar een nieuwe werkgever. Wil je het exclusieve interview nog eens lezen? Dan kan je HIER terecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties