Origi blijft nuchter: "Bij Lille blijven is de beste oplossing"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Origi blijft nuchter: "Bij Lille blijven is de beste oplossing"
Foto: © photonews

Divock Origi ontpopte zich op het voorbije WK tot dé Belgische sensatie. De hele wereld kent de aanvaller inmiddels en dit seizoen staat hij voor zijn grote doorbraak op clubniveau.

Nu iedereen Origi kent, rust er ook heel wat meer druk op zijn schouders. Dat beseft de Rode Duivel ook. “Een wedstrijd op het WK kan heel wat veranderen. De mensen kijken nu anders naar mij. Ze volgen me van dichterbij en verwachten nu ook meer van mij”, zo zegt hij aan Sporza.

"Ik ben niet bezig met de transfersom. Ik ben gewoon blij dat Liverpool zoveel vertrouwen heeft in mij"

Origi tekende onlangs een contract bij Liverpool, maar blijft nog een jaartje actief bij Lille. “Volgens mij was dat de beste oplossing. Ik moet nog wat meer verantwoordelijkheid hebben voor ik de overstap naar Liverpool maak en ook nog beter met druk leren omgaan. Ik wil hier bij Lille zoveel mogelijk matchen na elkaar spelen als diepe spits en bijleren.”

Dat Liverpool veel geld op tafel legde voor hem, daar is Origi niet bepaald mee bezig. “Ik weet dat 13 miljoen euro veel geld is, maar ik ben daar nooit mee bezig. Ik ben gewoon blij dat Liverpool zoveel vertrouwen heeft in mij. Telkens als ik in Engeland was, heb ik gevoeld dat de club echt in mij gelooft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties