Oud-coach voorspelt Januzaj mooie toekomst: "Hij wordt een van de beste"

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Oud-coach voorspelt Januzaj mooie toekomst: "Hij wordt een van de beste"
Foto: © Photonews

Adnan Januzaj komt voorlopig amper tot spelen onder Louis Van Gaal. Zijn voormalige coach David Moyes behoudt echter het volste vertrouwen in het jonge toptalent.

De doorbraak van Adnan Januzaj was een van de weinige lichtpuntjes in de periode-Moyes bij Manchester United. In gesprek met The Telegraph voorspelt de Schot onze landgenoot een mooie toekomst. "Adnan Januzaj is, sinds ik manager ben, het grootste jonge talent naast Wayne Rooney. Bij Wayne kon je bij Everton zijn potentieel zien. Dat heeft Adnan Januzaj ook op dezelfde leeftijd. Hij is een van de grootste talenten in Europa en zal een van de beste spelers worden."

Naast fantastische voetbalkwaliteiten beschikt Januzaj ook over de juiste houding, aldus Moyes. Vorig jaar ging het plots snel, maar de coach beseft ook dat er een vorm van terugval onvermijdelijk was. "Hij was jong en hij kon dit niet blijven brengen, maar hij heeft fantastische skills, een goed temperant en de juiste portie arrogantie. Ik zie deze jongen alleen naar de top doorstomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties