Halilhodzic ontevreden na verwijzing naar tribune: "Woest op mijn eigen speler, niet op de ref"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Halilhodzic ontevreden na verwijzing naar tribune: "Woest op mijn eigen speler, niet op de ref"
Foto: © Photonews

Een opvallend beeld tijdens de eerste helft van Lokeren-Trabzonspor was de discussie tussen ref Gianluca Rocchi en Trabzonspor-coach Halilhodzic. De coach werd naar de tribune verwezen, maar deed alsof zijn neus bloedde.

Sander De Graeve in Lokeren

Aangezien de coach verwonderd was over de sanctie van de ref, duurde het erg lang eer hij uiteindelijk zijn plaats in de tribune opzocht. Op het moment zelf -we hebben geen herhalingen op Lokeren- wisten we ook niet precies wat er aan de hand was, maar Halilhodzic legde het achteraf uit aan de bus.

In de persconferentie liet hij zijn gezicht immers niet zien. "Ik was razend op een speler van me omdat hij mijn instructies niet opvolgde", aldus de coach die Algerije onder zijn hoede had op het WK. "In mijn woede trapte ik inderdaad op de bal en die vloog opnieuw het veld op. De scheids dacht dat het tegen hem bedoeld was, maar dat was niet zo."

Ref Rocchi voerde na de actie van de coach een theater op waardoor het een dikke drie minuten duurde eer Vahid Halilhodzic zijn plaats in de tribune innam. Leuk detail: ook in de heenwedstrijd was de coach geschorst. We zijn benieuwd hoeveel speeldagen hij deze keer krijgt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties