Nieuwe opdoffer voor vrouwen OHL: "Strafschop was kantelpunt"

Nieuwe opdoffer voor vrouwen OHL: "Strafschop was kantelpunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL moest gisterenavond thuis tegen Lierse een nieuwe nederlaag incasseren in de BeNe League. En het kon nochtans anders gelopen zijn, maar alles wat tegen kon zitten, zat tegen.

Aernout Van Lindt in Leuven

"We missen een strafschop, het kantelpunt in de wedstrijd", gaf Lore Vanschoenwinkel aan na de partij. "Niet dat we Karen iets kwalijk nemen, we hebben gewoon telkens pech dit seizoen. Even later krijgen we dan aan de overkant zelf een doelpunt tegen en gaan de kopjes naar beneden."

"We laden elke week de batterijen op en op training gaat het echt al beter met de nieuwe coach", gaat de verdedigster verder. "Maar tijdens de matchen loopt het altijd verkeerd. Maar we willen er echt iets van maken en hopen nu dat ons bekerverhaal ons vertrouwen kan geven."

Hetzelfde verhaal bij Kristien Elsen, de kapitein van OHL: "We wilden echt iets halen tegen Lierse en begonnen goed aan de match. Maar het liep opnieuw verkeerd. We komen zelf dicht bij een doelpunt en aan de overkant is het wel raak. We hebben dit seizoen al veel te kampen gehad met blessures, ik ben zelf ook maanden buiten strijd geweest, en we hebben ook gewoon veel pech."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties