Vanhaezebrouck waarschuwt voor KV: "Thuis winnen we, maar uit.."

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Vanhaezebrouck waarschuwt voor KV: "Thuis winnen we, maar uit.."
Foto: © Photonews

AA Gent trekt vanavond al richting Mechelen. Achter de Kazerne wacht de troepen van Vanhaezebrouck een lastige opdracht. KV Mechelen is immers vooral thuis een moeilijk te kloppen ploeg.

Sander De Graeve in Gent

KV Mechelen begon sterk aan het seizoen, maar staat toch in de rechterkolom. Het team pakt te weinig punten op verplaatsing. "Het blijft wel een ploeg die thuis het verschil maakt. Ze klopten Genk en Club in eigen huis en pakten een punt tegen Anderlecht. Ze lieten hier ook al zien dat ze kunnen voetballen."

Voor Mechelen is het een belangrijke match. "Ze beseffen ook dat dit voor hen belangrijker is dan de bekermatch tegen Club Brugge. Ze gaan volgens mij ook enkel in beroep tegen de schorsing van De Witte zodat hij tegen ons kan spelen. Het is altijd moeilijk als je naar Mechelen moet. Thuis zou ik zeggen: 'we winnen die match.' Daar is het heel andere koek."

Konden helemaal bovenaan staan

Gent moet na een één op zes ook nog eens aanknopen met de overwinning. "Wij hebben ongelooflijke kansen laten liggen. We konden in twee matchen gewoon bovenaan staan. Nu is er een kloofje naar boven en kwam achter ons iedereen terug dichterbij. Ze staan allemaal op onze hielen."

"Genk speelde twee slechte matchen, maar haalde wel vier op zes. Op Cercle waren ze niet goed, maar winnen ze toch. Ook bij ons werden ze volledig weggespeeld, maar haalden ze een punt." Gent had minder geluk. "In Zulte Waregem verloren we door omstandigheden. Het is zuur dat we beter speelden, maar drie punten minder halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties