Reactie Besiktas-coach niet te spreken over resultaat: "Club was te pakken"

Besiktas-coach niet te spreken over resultaat: "Club was te pakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slaven Bilic was 'not amused' na de 2-1 nederlaag van zijn Besiktas in Brugge. Met de goal op verplaatsing hebben de Turken een uitstekende uitgangspositie, maar de oefenmeester nam geen genoegen met minder dan de zege.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik ben nooit tevreden wanneer we verliezen. Zeker omdat het gevoel goed zat na de eerste helft en we snel konden scoren in de tweede periode. Ze waren te pakken op dat moment. We moesten veel efficiënter zijn en die tweede goal moest erin. Ze gaven ons gewoon de bal en we kwamen vier tegen vier, vijf tegen vier enzovoort."

Club speelt 'easy football'

Club Brugge maakte geen al te grote indruk op de coach. "We wisten dat ze hun kansen zouden krijgen met lange ballen en stilstaande fases. Dat is 'easy football', maar ze zijn er goed in. Die eerste goal was vooral pech, maar daarna werden ze wel beter. We moesten hier een beter resultaat pakken dan die 2-1."

"Thuis moeten we gewoon winnen, maar we toonden vandaag dat we dat kunnen. Dat het om 22u plaatselijke tijd is? Ik ga geen commentaar geven op zaken die we toch niet in de hand hebben. Ons stadion is uitverkocht, dus dat is geen probleem." Het wordt dus warm in Turkije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties