Reactie Vidarsson viert verjaardag in mineur: "Voetbal kan enorm hard zijn"

Vidarsson viert verjaardag in mineur: "Voetbal kan enorm hard zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnar Vidarsson werd vandaag 37 jaar oud. Leuk nieuws is dat normaal gezien toch nog wel, tenzij je net een dreun van jewelste op je bord hebt gekregen. En in dat kamp bevond de IJslandse coach zich na de 2-3 tegen KV Mechelen.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Een gelukkige verjaardag is dit niet", waren de weinig verrassende woorden van Vidarsson. Door het drama dat zich afspeelde in Jan Breydel werd zijn Vereniging veroordeeld tot play-off 3.

"Voetbal kan enorm hard zijn, die laatste minuten waren gewoon verschrikkelijk. Het ondenkbare is vandaag gebeurd", sakkerde de coach. En dus wachten vijf duels met Lierse: "We zullen moeten rechtstaan tegen dan, maar nu zijn we kwaad en ontgoocheld."

85 minuten alles onder controle en dan ...

Een gedachtengang waar ook Bart Buysse - de enige Cerclespeler die vandaag de pers kon en wilde te woord staan - zich kon in vinden. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt in een wedstrijd. 85 minuten hadden we alles onder controle en dan ineens geven we het weg."

"En de manier waarop ook ... We waren eventjes verrast door de 2-1 en plots ging het heel snel", aldus nog Buysse. "Deze nederlaag is vandaag even te zwaar voor iedereen: spelers, fans en bestuur. Maar we moeten play-off 3 beginnen met een propere lei en die eerste klip nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties