Overzicht Serie A: AS Roma kan toch nog winnen, Napoli niet

| 5 reacties

Napoli en AS Roma zijn op de sukkel in de Serie A. Beide ploegen moeten dus dringend punten sprokkelen om hun ambities dit seizoen waar te maken.

Cesena 0-1 AS Roma

Voor AS Roma leek dat toch te moeten gaan lukken: de hoofdstedelingen namen het op tegen Cesena, dat alleen nog rode lantaarn Parma achter zich heeft.

Het werd inderdaad een zege voor Nainggolan en co, maar wel één zonder glans. De Rossi scoorde kort voor de rust het enige doelpunt van de match

Napoli 1-1 Atalanta

Een overwinning zat er alweer niet in voor Napoli. De ploeg van Benitez, die Mertens halfweg de tweede helft liet invalllen, leek zelfs te gaan verliezen na de 0-1 van Pinilla.

De openingstreffer kwam er toen Atalanta al met tien stond na de uitsluiting van Gomez. Zapata kon uiteindelijk een blamage vermijden voor Napoli door in de slotfase toch nog gelijk te maken.