Ibrahimovic lacht schorsing weg en speelde liever niet meer

Tom Stroobants
| 4 reacties
Ibrahimovic lacht schorsing weg en speelde liever niet meer
Foto: © Photonews

Als Zlatan Ibrahimovic iets zegt, dan meent hij het ook. De schorsing van vier speeldagen die hem werd opgelegd vindt hij dan ook lachwekkend. "Ik ben blij dat ze mij zo lang schorsen."

Na de 3-2 nederlaag in Bordeaux werden videobeelden gemaakt van een woeste Ibrahimovic. Hij noemde Frankrijk een ‘shitcountry’ en riep dat hij nog nooit zo’n scheidsrechter had meegemaakt. De tuchtcommissie schorste Ibramovic donderdag voor vier speeldagen.

Maar daar zit hij dus niet mee in. “Ik was tevreden, want het bewijst wat ik vertelde. Nu kunnen de mensen het zelf met hun eigen ogen zien, in plaats van dat ik het moet zeggen. De hele situatie is belachelijk, onprofessioneel en een grap.”

Ik was liever geschorst tot het einde van het seizoen

“Er is geen enkele reden waarom ik geschorst zou moeten worden. Ik viseerde de scheidsrechter niet. Ik heb er achteraf met hem op een normale manier over gepraat en hij bevestigde dat. Als mijn woorden aan het adres van de scheidsrechter gericht waren, had ik mijn excuses wel al aangeboden.”

Ibra had zelfs langer geschorst willen worden, zegt hij ironisch. “Dan had ik nog blijer geweest. Op die manier had ik nu al op vakantie kunnen vertrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties