Reactie Vormer aanvaardt kritische noot: "Dit was Napoli niet, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Vormer aanvaardt kritische noot: "Dit was Napoli niet, hé"
Foto: © Photonews

Club Brugge is vanavond ontwaakt uit een droom. De West-Vlamingen hadden lang uitzicht op de halve finales van de Europa League, maar een laat doelpunt van invaller Yevhen Shakhov zorgde voor een koude douche. "Het ligt simpelweg aan onszelf", is Ruud Vormer hard.

Cédric De Volder en Manuel Gonzalez in Kiev

De teleurstelling was op de gezichten van de spelers van Club Brugge af te lezen. De West-Vlamingen mogen dan wel trots zijn op het gereden parcours, maar dat besef zal wellicht morgen pas komen.

"Deze uitschakeling had niet gehoeven", vertelt Ruud Vormer. "Het ligt simpelweg aan onszelf. Er was een pak ruimte, maar we zagen de oplossingen niet. Eigenlijk hadden we met drie passes alleen voor de doelman kunnen staan."

Eigenlijk hadden we met drie passes alleen voor de doelman kunnen staan

Club vergat te voetballen en leek met de daver op het lijf te spelen. "Ik weet eerlijk niet wat de oorzaak van onze prestatie is. Dnipro was misschien frisser? Uiteindelijk gaan zij door, hé. En dat is zo jammer. Met alle respect, maar dit was Napoli niet."

"Jullie mogen kritisch zijn", besluit de Rotterdammer. "Maar uiteindelijk moet gans Brugge trots zijn op ons. We hebben een mooie campagne achter de rug. Nu gaat de focus vol op de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties