Reactie Bailly maakt foutje van afgelopen weekend goed: "Dat is nu eenmaal mijn taak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Bailly maakt foutje van afgelopen weekend goed: "Dat is nu eenmaal mijn taak"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly had vanavond een belangrijk aandeel in de overwinning van Oud-Heverlee Leuven bij Lierse SK. De doelman ging dan wel niet helemaal vrijuit bij het doelpunt van de thuisploeg, maar pakte na de koffie uit met enkele belangrijke reddingen.

Cédric De Volder in Lier

Logan Bailly was bij de pinken op pogingen van Faysel Kasmi, Zizo en Ayub Masika. Bovendien zorgden zijn vingertoppen ervoor dat Lierse SK een misser met Kenny Thompson niet kon afstraffen.

"Maar dat is mijn taak", blijft de voormalige doelman van onder meer Borussia Mönchengladback en KRC Genk met de voetjes op de grond. "Soms heb ik eens pech (lacht en doelt op de misser van afgelopen weekend, nvdr.), maar vanavond stond het geluk aan mijn zijde."

Deze overwinning is vooral mentaal enorm belangrijk

Op die manier ligt OHL plots in pole position om de promotie naar de hoogste voetbalklasse af te dwingen. "Het is natuurlijk leuk om op de eerste plaats te staan, maar deze overwinning is vooral mentaal enorm belangrijk."

"Ik weet niet of de wedstrijd van zondag al cruciaal is", besluit Bailly. "We moeten gewoon elke wedstrijd proberen winnen en dan zien we wel waar het schip zal stranden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws