Piqué had liever Real Madrid getroffen in Champions League finale

Tom Stroobants
| 0 reacties
Piqué had liever Real Madrid getroffen in Champions League finale
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag kan FC Barcelona zijn 23ste landstitel behalen op het veld van Atletico Madrid. Maar ook de finale van de Spaanse beker en de Champions league staan de komende weken nog op het programma. Gerard Piqué blikt vooruit op de belangrijke weken voor de Catalanen.

"Waar we de titel pakken, interesseert mij niet. Zolang we maar kampioen worden. Ik hoop zo snel mogelijk", toont Pique aan liefst dit weekend al de titel te kunnen vieren. Daarna volgen ook nog de finale van de Copa del Rey en de Champions League.

"Als je kijkt naar welke ploegen de treble al eens wonnen, besef je hoe moeilijk het is. Maar als ik de mensen hoor praten, lijkt het alsof de treble al binnen is. Tot nu toe hebben we nog niets gewonnen. We moeten onze voeten op de grond houden."

Geen favoriet ondanks wondertrio

In de finale van het kampioenenbal zal het de strijd aangaan met Juventus, en dus niet Real Madrid. "Ik zou heel graag voor het einde van mijn carrière nog een Champions League-finale spelen tegen hen. Maar Juventus heeft een geweldig tornooi achter de rug en verdient om in de finale te staan. Nee, wij zijn geen favoriet."

Een belangrijk factor in het superelftal van Barcelona is het trio Messi-Neymar-Suarez. "Ik heb nog nooit een trio zoals hen gezien. We hebben al veel sterke aanvalshoedes gehad, maar de kwaliteit dat zij bezitten is uniek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties