"46 miljoen euro voor Benteke? Een koopje!"

"46 miljoen euro voor Benteke? Een koopje!"
Foto: © SC

Liverpool tastte diep in de buidel om Christian Benteke binnen te halen. The Reds legden zo'n 46 miljoen euro op tafel en die hoge transferprijs deed toch heel wat wenkbrauwen fronsen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers denkt daar echter anders over. Volgens hem zal Benteke bewijzen dat hij eigenlijk een koopje was voor The Reds.  

"Ik heb zijn spel gezien en erover gelezen, maar in de korte tijd dat hij bij ons is, ben ik nog meer onder de indruk geraakt", aldus Rodgers tegenover Liverpool Echo

"Zal het spel van Liverpool minder voorspelbaar maken"

"Hij heeft in deze beginperiode bij Liverpool veel mensen verrast met zijn mobiliteit en snel voetenspel, en zijn natuurlijke kracht en sterkte zijn natuurlijk duidelijk. Een van zijn goals die me bijgebleven is, is zijn treffer tegen ons op Anfield, toen hij het halve veld overstak."

Volgens Rodgers zal Benteke het spel van Liverpool dit seizoen minder voorspelbaar maken. De Liverpool-coach rekent op de nodige doelpunten van de Rode Duivel, maar verwacht ook dat hij zijn ploegmaats zal laten scoren door zijn presence in de zestien.

"Ik geloof echt dat hij zal tonen een koopje te zijn voor de club.  Natuurlijk zet hij zelf zijn prijs niet en ik ben dankbaar dat de club in hem geïnvesteerd heeft. Op zijn 24e denk ik dat hij een echt wapen zal worden voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties