Reactie Veselinovic werkt aan statistieken: "Het niveau van vorig jaar zal snel terugkeren"

Veselinovic werkt aan statistieken: "Het niveau van vorig jaar zal snel terugkeren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft de eerste drie punten van het seizoen beet. En dat zorgde voor een collectieve zucht van opluchting na het laatste fluitsignaal. "Belangrijk, erg belangrijk", wist ook doelpuntenmaker Dalibor Veselinovic.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Erg lekker liep het allemaal niet in de eerste thuismatch van KV Mechelen: "Eerlijk? Het was een vreselijk moeilijke match voor ons. Het is vooral goed dat we toch die drie eerste punten op de teller hebben staan."

Met dank toch ook aan Veselinovic, die scoorde en een assist gaf: "Al was het geen echte pass. Ik probeerde op doel te trappen, maar ik kon niet afwerken. Gelukkig dat de bal nog bij een goede voet kwam. Ach, statistieken: het is vooral leuk voor eigen volk te kunnen scoren."

We zoeken ons moment nog

Maar ondanks de eerste driepunter blijven er een pak werkpunten bij Malinwa: "We zoeken ons moment nog. Misschien dat de iets kortere voorbereiding ons wat vermoeidheid geeft, ik weet het niet. We zitten nog niet waar we willen zitten."

De state of mind van het einde van het vorig seizoen is er nog niet: "Ik hoop dat die snel zal komen. Het vertrouwen dat we tanken door deze eerste driepunter zal zeker helpen. Het niveau van vorig jaar zal snel terugkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties