Waseige schat kansen Standard hoog in: "Maar het kan ook een ellendige match worden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Robert Waseige geeft Standard een goede kans: "Maar pas toch maar op"

Waseige schat kansen Standard hoog in: "Maar het kan ook een ellendige match worden"
Foto: © photonews

Standard gaat vanavond in Noorwegen op zoek naar een goede uitgangspositie in de laatste voorrondes van de Europa League. In principe moet de Luikse club in staat zijn om het te halen van Molde FK, maar hoe schat ex-coach Robert Waseige de kansen van Standard in?

Wij gingen ten rade bij de voormalige selectieheer van de Rode Duivels, die Standard nog steeds goed volgt. Waseige ziet kansen voor de Rouches, maar waarschuwt de spelers ook dat ze de tegenstander niet mogen onderschatten.

“Ik merk dat dit Standard ontzettend hongerig is. Dus als alles een beetje meezit, dan zullen de spelers een boost krijgen. Maar langs de andere kant… Als het vierkant draait, dan kan het ook een ellendige match worden voor dit Standard.”

"Standard, wees geduldig"

Maar volgens de voormalige bondscoach kan Standard wel degelijk een goede uitgangspositie verwerven in Noorwegen. “Maar dan moet het wel geduldig zijn. Je mag je tactiek niet overboord gooien, al zal Muslin zal wel voor een stevige organisatie opteren.”

Toch moeten de Rouches ook oppassen, meent Waseige. “Die Noorse spelers zijn toch vaak sterke jongens, hé. Dat is geen legende. Maar op voetballend vlak moeten onze Belgische clubs zeker niet onderdoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties