Zware kritiek op Van Gaal: "Waar zijn de sterren van Manchester United?"

Zware kritiek op Van Gaal: "Waar zijn de sterren van Manchester United?"
Foto: © SC

Kent u Carlos Queiroz nog? De man was jarenlang de rechterhand van Sir Alex Ferguson. Iemand met recht van spreken dus. En hij vindt dat Louis van Gaal niet echt fantastisch omspringt met de erfenis van zijn voormalige baas.

"Ik heb veel bewondering en respect voor Moyes en Van Gaal, het zijn twee uitstekende coaches. Maar ik denk dat ze grote en cruciale fouten hebben gemaakt na het vertrek van Alex", aldus Queiroz in The Guardian.

"Een club als Manchester United, met zijn financiële mogelijkheden, moeten overal en altijd presteren. En we willen uitblinkers zien, zoals George Best, Paul Scholes, Ryan Giggs, Roy Keane en Ruud van Nistelrooy. Maar waar zijn die nu? Waar zijn de sterren van Manchester United?"

Falcao en Di Maria konden opeens niet meer voetballen

Het transferbeleid stoort Queiroz nog het meest. "Het ging altijd over het creëren van grote spelers. Nu is het tegenovergestelde het geval. En zelfs grote aankopen als Radamel Falcao en Angel Di Maria, die opeens niet meer konden voetballen, belandden op de bank. Het lijkt alsof de club soms maar wat doet met al die paniekaankopen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties