Overzicht Duitsland: Schalke 04 pakt eerste zege, spectaculaire ommekeer in Hoffenheim

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Twee wedstrijden vandaag nog in de Bundesliga. De eerste daarvan zorgde alvast voor het nodige spektakel. Althans in de slotminuten.

Hoffenheim - Werder Bremen 1-3

De wedstrijd leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel. Die stand stond immers na 90 minuten op het bord. Junuzovic had Werder vlak voor de pauze op voorsprong gebracht, maar net na de koffie bracht Vargas de stand opnieuw in evenwicht.

Hoffenheim leek zo op weg naar zijn tweede puntje van het seizoen, maar in blessuretijd kreeg de thuisploeg een koude douche. Ujah en opnieuw Junuzovic zorgden er immers voor dat de drie punten toch nog richting Bremen gingen.

Schalke 04-Mainz 05 2-1

Schalke 04 kon voor het eerst dit seizoen winnen na een overwinning tegen Mainz. Matip opende de score, terwijl Huntelaar op het uur de gelijkmaker van Malli uitwiste. Schalke telt nu 4 op 9.