Mechelen tussen besef en hoop na 10 speeldagen

Mechelen tussen besef en hoop na 10 speeldagen
Foto: © Photonews

9 op 30. Dat is het bilan van KV Mechelen na 10 speeldagen. Niet iets om meteen erg warm van te worden. Maar bij Malinwa geloven ze er in dat de wedstrijd in en tegen Anderlecht voor de ommekeer kan zorgen.

Door Aernout Van Lindt

“2 punten op verplaatsing pakken, dat is gewoon te weinig om mee te draaien. Het is te weinig op dit moment, ook al werken we hard. Hopelijk wordt het gelijkspel in Anderlecht een keerpunt”, gaf Jean-François Gillet al aan na het historische puntje in Anderlecht.

Het is een van de werkpunten van dit KV Mechelen: niet enkel thuis, maar ook op verplaatsing eens de broodnodige punten gaan pakken. Al is dat natuurlijk niet makkelijk. 

Puntendeling tegen Anderlecht keerpunt -

“Tegen Gent en Westerlo hadden we twee punten meer verdiend. Dan ziet het er in de stand al helemaal anders uit”, geeft ook Joachim Van Damme aan. “Het is aan ons om hard te blijven werken om uit deze situatie te raken.”

“De wedstrijd tegen Anderlecht wordt misschien een keerpunt, we hopen het in ieder geval wel. We zijn door het oog van de naald gekropen om een puntje te pakken. Zoiets kan ons over de streep trekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties