Dutoit gecharmeerd door fans Rouches: "Ze sturen me zelfs cadeaus voor mijn ongeboren kind"

Dutoit gecharmeerd door fans Rouches: "Ze sturen me zelfs cadeaus voor mijn ongeboren kind"
Foto: © photonews

William Dutoit, doelman bij STVV, weet nog altijd niet waar zijn toekomst zal liggen. Eind juni is hij einde contract en hij liet al met een knipoog weten dat een transfer naar Standard hem niet zou storen.

Maar op dit moment concentreert hij zich op zijn huidige club. "Ik zit met 200 procent met mijn gedachten bij STVV. Ik beleef mijn kinderdroom en geniet ervan. In oktober zou ik normaal gezien samenzitten met de directie, maar ik hoorde nog niets. Misschien is de Belgische kalender niet dezelfde als de Franse. (lacht)"

Dutoit heeft ambitie. "Ik wil gerust hier blijven. Naar Frankrijk? Ja, maar niet naar tweede klasse. Maar ik zou het ook wel zien zitten om voor een Belgische topclub te spelen."

De Standards-supporters vragen me naar hen te komen

En dan denken we automatisch aan Standard, waar nu zijn oud-trainer, Yannick Ferrera, zit. "Waarom niet? Elke dag krijg ik meer dan 20 sms'jes van supporters van Standard die me vragen naar de Rouches te komen."

"Ze hebben mijn GSM-nummer gevonden en nemen contact met me op om me te zeggen dat ze me appreciëren. Ze gaven me een shirt van de club en schonken cadeautjes aan mijn kind, dat zelfs nog niet geboren is. Het zijn fantastische supporters!", aldus Dutoit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties