Twijfel bij fans Lokeren: "Gaat een nieuwe coach het zoveel beter doen?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Twijfel bij fans Lokeren: "Gaat een nieuwe coach het zoveel beter doen?"
Foto: © photonews

De harde kern van Sporting Lokeren nam zaterdagavond een duidelijk standpunt in. Zij willen dat voorzitter Roger Lambrecht actie onderneemt en Bob Peeters op de keien gooit. Al durft niet iedere fan het woord ontslag in de mond te nemen.

“Ik stond zelf niet in het vak waar de desbetreffende spandoeken tevoorschijn werden getoverd en heb persoonlijk ook niet om een ontslag van de coach geroepen”, zegt supporter Senne De Vits in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Maar... Ik begrijp de mensen die dat wél deden.”

Veel geld voor ticket/abonnement

“Zij zakken om de twee weken naar Daknam af en betalen veel geld voor een ticket of abonnement. Als het voetbal niet goed is en er volgen geen resultaten, dan is het logisch dat er actie wordt ondernomen.”

Gaat een eventueel ontslag Lokeren dan wel uit de miserie helpen? “Zoals ik eerder al eens aangaf geloof ik niet dat het de schuld van Bob Peeters is. (lees er hier meer over) Er is minder kwaliteit aanwezig dan de vorige jaren. Dat is wel duidelijk.”

Nieuwe coach of Harbaoui?

Op de zondagtraining (de basisspelers gingen lopen in het bos, de overige spelers trainden onder het toeziend oog van assistent Geert Dirinck, nvdr.) was het overigens een pak rustiger dan op de wedstrijddag.

Een handvol fans woonde de training bij. Ze hielden het dus rustig, maar ook bij hen heerste er duidelijk ontgoocheling. “Het gaat niet goed, hé. Wat wil je dat we zeggen… Dit zijn we niet gewoon en we hopen dan ook dat Sporting snel uit de put kruipt”, klonk het bij een ervaren supporter.

“Of er iets moet veranderen? Ja. Maar of een andere coach het zoveel beter zal doen, dat durf ik niet te zeggen.” Een andere supporter komt tussen in het gesprek… “Weet je wie we nodig hebben? Hamdi (Harbaoui, nvdr.). Hij kan ons écht helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties